Kategorija proizvoda

Контакт: Јуди

Тел: + 86-21-54361792

Мобилни: +8613817594987

Вхатсапп: +8613817594987

Е-маил: Инкуире@дерфлек.цом

Сајт: ввв.дерфлек-сигн.цом

Рефлективни трајни адхезивни винил

ДЕРФЛЕКС снабдева већину врста рефлектирајућег винил материјала, трајност производа од рефлектујућег винил филма од 6-12 месеци, инжењерска квалитета рефлектујуће 3-5 година, 5-7 година, 10 година спољне сигурности.

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

ВРСТЕ АДХЕСИВЕ: Рефлектирајућа винилска фолија је претходно обложена лепком ПС која ће повезати фолију са подлогом само применом притиска. Притисак се може наносити помоћу ручног ваљка, гумењака или апликатора ваљка. Стално везивање неће се одвијати до 48 сати након пријаве. НЕ ОДЛАЗИТЕ ЛЕПОТЕ ЗА ЗАМРЗАВАЊЕ У ПЕРИОДУ КУРИРАЊА ОД 48 ХОЋА.

материјал рефлектујућег винила

рефлективни винил медени чешаљ

рефлектујућа винил фолија


ТРАЈНОСТ: Најважнија својства ретрорефлективних фолија су рефлексивност, боја и трајност. Од овога, издржљивост може бити најважнија, тако да је посебна пажња усмерена на одабир и употребу сировине и производне технологије која би пружила максималну издржљивост. Од бројних тестова који су спроведени, утврђено је да се, примијењено као што се препоручује, од Рефлексивог винила може очекивати да испуњава стандарде издржљивости наведене испод и без јасног премаза. Под одређеним временским условима, у фолијама могу се појавити мале пукотине, али такве пукотине не значајно смањују дневне или ноћне перформансе знакова.  


ПРИМЕНА: претходно обложена лепком која ће чврсто и трајно везати лимове за чишћење и глатке површине тестираног и одобреног метала, обложеног метала, пластике, шперплоче и сл.


СКЛАДИШТЕЊЕ И СХЕЛФ ЖИВОТ: Мора се чувати на хладном, сувом и чистом месту. Избегавајте излагање директном сунчевом светлу и складиштењу у превише влажним подручјима. Рок трајања фолије је 12 месеци након испоруке.


ОДРЖАВАЊЕ: Површине прекривене прашином или ситним честицама песка треба очистити водом која садржи благи неутрални раствор за чишћење. Да бисте избегли оштећивање површине, користите меку, чисту тканину или спужвицу приликом прања и сушења. Да бисте уклонили катранске и масне подлоге, лагано трљајте меканом крпом натопљеном благим растварачем, као што је керозин или терпентин.


ДЕРФЛЕКС снабдева већину врста рефлектирајућег винил материјала , трајност производа од рефлектујућег винил филма од 6-12 месеци, инжењерска квалитета рефлектујуће 3-5 година, 5-7 година, 10 година спољне сигурности. Ако имате интерес, слободно нас контактирајте.

ДЕР Нови материјал је један од водећих произвођача и добављача трајног адхезива од стране произвођача и добављача у Кини, са професионалном фабриком, у могућности смо да производимо висококвалитетни рефлектујући трајни адхезивни винил по конкурентној цијени, а увек можемо понудити производе за продају. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Hot Tags: рефлектујући трајни адхезив винил, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, висококвалитетни, на продају
Srodni proizvodi
Istraga