Kategorija proizvoda

Контакт: Јуди

Тел: + 86-21-54361792

Мобилни: +8613817594987

Вхатсапп: +8613817594987

Е-маил: Инкуире@дерфлек.цом

Сајт: ввв.дерфлек-сигн.цом

Самолепљиве инкјетне тапете за штампање медија

Самољепљиви штампачи за инкјет штампаче представљају врсту материјала за инкјет штампу, преко текстила од кемијских влакана, водонепропусног премаза и самолепљивог премаза, који се широко користи за унутрашњу декорацију и изврсну експресију боја.

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Самољепљиви штампачи за инкјет штампаче представљају врсту материјала за инкјет штампу , преко текстила од кемијских влакана, водонепропусног премаза и самолепљивог премаза, који се широко користи за унутрашњу декорацију и изврсну експресију боја. Има текстуру у облику платна, водоотпорне лемеже за љепило, лако се наноси и окружју пријазно.

самолепљиве тапете

самолепљиви текстилни полиестер

инкјет валлпапер материјал


Материјал:

75 * 75Д полиестер тканина 130гсм

Самолепљива:

Транспарентан акрилни лепак на бази воде

Издање папира: 130гсм


Високе перформансе на Латек-у, Ецо-солвент и УВ штампачу, Пуна компатибилност, изузетне перформансе, светле боје у боји. Ефективно решио тежину наставе, ламинирање филма, лоше покривање и скупљање приликом кориштења унутрашњег лепка пп, материјал за наљепнице.


ДЕР Нови материјал је један од водећих произвођача и добављача штампаних медија за инк-јет штампу у Кини, са професионалном фабриком, у могућности смо да производимо висококвалитетне самолепљиве инкјет штампаче за штампу по конкурентној цијени, а ми увек можемо понудити производе Продаја. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Hot Tags: Самољепљиве инкјетне тапете Штампање медија, инкјет зидни папир
Srodni proizvodi
Istraga